Annette Simon

 

Al op zeer jonge leeftijd wist Annette dat ze van muziek maken haar beroep wilde maken. Via de viool kwam zij bij haar grote liefde de gitaar uit. 

Na haar studie klassiek gitaar aan het  Utrechts Conservatorium is zij met veel plezier gaan lesgeven op muziekschool de Muzen in Veenendaal. 35 jaar heeft Annette daar les gegeven aan leerlingen van jong tot oud in verschillende muziekstijlen (bijvoorbeeld: klassiek, Spaans en Zuid-Amerikaans).

 

Op dit moment heeft Annette een lespraktijk aan huis aan de Barchman Wuytierslaan 36.

 

Samenspel neemt een belangrijke plaats in in de lessen. Hierbij staan contact, humor en communicatie  voorop.

Eigenheid van de leerling staat centraal. Annette vindt het boeiend te zoeken naar ieders talent. De geschikte leeftijd voor een leerling om te starten is rond de 7 jaar.

 

Naast haar lespraktijk werkt zij met veel enthousiasme bij Ludwig en het Brein. Ludwig en het Brein is een muzikaal project waarbij op basis van improvisatie door professionele musici gespeeld wordt voor en met mensen met dementie en hun verzorgers.

 

 

Annette is tevens initiator van verschillende gitaartrio's en -kwartetten. Ook treedt zij op met verschillende duo's en kamermuziekensembles.

 

 

 

 

Meer info en aanmelding: 

Leerling Anna