Paula Bogers is afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. De voorliefde voor het begeleiden van andere instrumentalisten en zangers heeft zij ongetwijfeld van haar docent Gérard van Blerk meegekregen. Na haar studie heeft zij zich hier verder op toegelegd, als begeleider van diverse koren in de omgeving van Leiden en als vaste pianiste van de Leidse Studenten Ekklesia.

Momenteel verleent zij vanuit Amersfoort nog steeds haar medewerking aan de Stichting Leidse Koorprojecten. Sinds 2008 begeleidt zij in Amersfoort vooral jonge musici ter voorbereiding op een concours of toelatingsexamen voor het conservatorium.

Al tijdens haar studie begon zij met het geven van pianoles aan kinderen, jongeren en volwassenen,  eerst in Den Haag en daarna in Leiden en omgeving. Sinds 2008 heeft zij haar eigen lespraktijk in het Bergkwartier in Amersfoort.

Plezier in het maken van muziek staat voorop. Natuurlijk is er veel aandacht voor zaken als het leren van het notenschrift, vingertechniek, gebruik van het pedaal, muzikale stijl en het thuis oefenen. Uiteindelijk zijn dit immers de middelen waardoor het plezier in het pianospelen en de liefde voor de muziek kan groeien. Het persoonlijke contact met elke leerling en het bijdragen aan ieders eigen muzikale ontwikkeling maken de lessen leuk en waardevol. 

 

Meer info en aanmelding:

tel: 06 497 907 18  of klik op één van onderstaande buttons.