Bernadette Dorhout

 

Bernadette Dorhout studeerde aan het Rotterdams Conservatorium en aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam bij Margreet Honig. Ze heeft na haar studie enkele rollen in kleine operaproducties gespeeld en was te horen in the Phantom of the Opera. Ook in het Liedrepertoire voelt Bernadette zich zeer thuis.

Inmiddels heeft ze als zangdocente 25 jaar ervaring in het geven van privélessen en coacht ze koren. Sinds 1999 heeft zij haar eigen zanglespraktijk in Amersfoort. Zij geeft les op twee locaties: in het Eemklooster (Bergkwartier) en bij haar thuis in Amersfoort Nieuwland.

 

Met jonge leerlingen vanaf tien jaar werkt ze aan musical repertoire, met de volwassenen behandelt ze het klassieke zangrepertoire. Tweemaal per jaar organiseert zij een leerlingenconcert, daarnaast geeft ze workshops Liedinterpretatie en presentatie. Enkele van haar leerlingen geven inmiddels zelf concerten. In haar lessen komen naast houding, adem en zangtechniek ook tekstbeleving aan bod. Bernadette is een enthousiaste docente die met humor lesgeeft aan iedereen die gemotiveerd is!

 

Meer info

Contact

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.