Annemieke Boot

Muziek begint bij zingen, de rest volgt vanzelf.

 

Mijn lespraktijk bevindt zich in Barneveld en Amersfoort-Vathorst voor piano- en vioolles. Ik geef op een gedreven manier les aan jong en oud, van beginner tot gevorderde en ik geef iedere leerling les op maat. Een persoonlijke benadering kenmerkt mijn stijl. 

 

Muziek maken is zingen en bewegen, een verhaal of karakter overbrengen. Op ieder niveau wordt er in de les gewerkt aan deze aspecten die volgens mij de essentie zijn van muziek. Daarnaast wordt aandacht besteed aan techniek en effectief oefenen. 

 

Ieder jaar organiseer ik een leerlingenconcert en diverse andere samenspelmogelijkheden. 

 

 

 

Over Annemieke

Annemieke studeerde piano en viool aan de conservatoria van Groningen en Utrecht en startte tijdens haar studies al met lesgeven. Sinds 2001 geeft ze les in haar eigen lespraktijk. Annemieke was tot 2011 werkzaam aan het conservatorium in Groningen als correpetitor. Haar grote passie is het spelen van kamermuziek. Ze geeft regelmatig concerten door het hele land met haar ensembles.

Muziek maken is expressie. Je vertelt een verhaal en neemt jezelf en de luisteraar mee naar een andere wereld. Pianiste en violiste Annemieke Boot leert je om dit muzikale verhaal te ontdekken en duidelijk te maken. Daarom besteedt ze bijzondere aandacht aan zaken als techniek, een muzikaal plan of idee, kennis van de stijl en de juiste manier van oefenen. Geduld, doorzettingsvermogen en tijd om te oefenen zijn belangrijke randvoorwaarden.

 

Een persoonlijke benadering kenmerkt de stijl van Annemieke. Ze is enthousiast, betrokken en geduldig, om het beste in de leerling naar boven te halen. Je bent nooit te oud om te beginnen of om de lessen weer op te pakken. Vanaf 4 jaar kunnen kinderen al beginnen met piano- of vioolles. 

 

Over de lespraktijk

Annemieke geeft les in haar lesstudio in Barneveld, daarnaast ontvangt zij ook leerlingen in De Kamers in Vathorst. 

 

In haar bloeiende lespraktijk voor piano en viool krijgen leerlingen van alle leeftijden en niveaus individueel les. Twee keer per jaar organiseert Annemieke op een aansprekende locatie een leerlingenconcert. Een leerzame manier om ergens naartoe te werken, inspirerend om elkaar te horen en natuurlijk gezellig om bij elkaar te zijn. Annemieke is lid van de EPTA en de ESTA. 

Meer info

Contact

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.