Judith Jamin

 

Mensen leren muziek maken is het mooiste dat er bestaat!

 

In het Amersfoortse Bergkwartier vind je DE HARPSCHUUR. Daar geef ik harplessen aan kinderen en volwassenen.

 

Ik ben een bevlogen en enthousiaste docent met oog voor ieders individuele wensen. Plezier in het musiceren gecombineerd met het constant bijschaven van de techniek vormen de basis voor mijn methodiek.

 

Samenspel is een belangrijk onderdeel van het lesprogramma. Dit geeft, zeker bij een solitair instrument als de harp, een extra dimensie aan het musiceren. 

 

Naast de live-lessen heb ik ook een online aanbod ontwikkeld waarin diverse aspecten van het harpspel worden uitgediept.

 

 

Over Judith

Judith volgde haar studie  bij Edward Witsenburg aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag  (diploma voor docerend musicus) en later bij Erika Waardenburg aan het Utrechts Conservatorium (diploma voor uitvoerend musicus, cum laude). Ook heeft zij nog geruime tijd lessen gevolgd bij de in 2018 overleden harpiste Germaine Lorenzini in Lyon.

 

Na haar studie is zij zich vooral gaan toeleggen op het spelen van kamermuziek. Met fluitiste Francien Post vormt zij al sinds hun studie aan het Utrechts Conservatorium een vast duo. Daarnaast is zij ruim 20 jaar harpiste van het Nederlands Begeleidingsorkest geweest en speelt zij regelmatig solo en met diverse koren en orkesten in het hele land.  

 

Als pedagoog heeft Judith ruim 30 jaar ervaring in het geven van harplessen aan jong en oud. Zij is verbonden geweest aan diverse muziekscholen voordat zij in 2007 met de oprichting van DE HARPSCHUUR haar eigen draai kon geven aan dat wat zij goed kan: mensen enthousiast maken voor dit fascinerende instrument! 

Meer info

Contact

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.